Spring til indhold
Luk

Vigtig besked til alle Odensebogens abonnenter

Vi har i dag udsendt den årlige invitation til Odensebogens udgivelsesarrangement til alle abonnenter. Af hensyn til dem, der af den ene eller den anden grund modtager brevet senere end andre, bringer vi brevets fulde tekst her:

Invitation

Odensebogen præsenteres søndag den 15. november 2015 i Odense Koncerthus kl. 14.00, og som abonnent indbydes du/I hermed til at deltage.

Borgmester Anker Boye byder velkommen og fortæller om indholdet af årets udgave af Odensebogen, og bagefter underholder Four Jacks i skikkelse af Keld Heick, Stig Rossen, Jesper Asholt og Jesper Lohmann.

Det er gratis at deltage, MEN der skal bestilles adgangskort på Stadsarkivet - telefon 65 51 10 30. Telefonen er åben på hverdage 9.00-15.30 (torsdag dog til 19.00 og fredag kun til 12.00).

Du kan også bestille pr. mail, men kunodensebogen@odense.dk - hvis du bestiller pr. mail, er det vigtigt at opgive postadresse i mailen.

Hver abonnent kan max. få to adgangskort! Billetterne vil blive fordelt efter først til mølle-princippet – og til både mailkunder og telefonkunder.

Odensebogen udleveres efter præsentationen. Prisen er stadig blot 120 kr., som betales kontant. Medbring venligst vedlagte kupon og påfør eventuelle ændringer.
     
Fra mandag den 16. november og frem til fredag den 4. december (mandag-onsdag kl. 9.00-15.30, torsdag kl. 9.00-19.00 og fredag kl. 9.00-12.00) kan bogen også hentes i
 

Historiens Hus (Stadsarkivet)
Klosterbakken 2, 5000 Odense C
 (i den gamle biblioteksbygning - der er indgang fra domkirkepladsen).

Der er i år desuden mulighed for at afhente Odensebogen lørdag den 28. november kl. 11-13.

Er dit abonnementseksemplar ikke afhentet senest den 4. december, vil det blive tilsendt med posten umiddelbart efter, således at det er fremme i god tid inden jul. Bemærk, at der så vil komme en forsendelsesudgift på 60 kr. på.

Med venlig hilsen
På Byhistorisk Udvalgs vegne
                            

Jørgen Thomsen
                   /
                                              Johnny Wøllekær