Spring til indhold

Information om Odensebogen 2021

Odensebogen midt i en pandemi

Der er ikke meget, der er, som det plejer. Heldigvis udkommer Odensebogen 2021, men alligevel er det trist at skulle skrive til vore trofaste abonnenter, at der ikke bliver nogen præsentation af bogen i år. Det er selvfølgelig usikkerheden omkring Covid-19, der er grunden. Vi havde ellers booket koncerthuset, men må nu aflyse. Derfor satser vi på i stedet at forkæle jer til næste år, hvor situationen forhåbentlig er bedre.


Hvordan får I så fat på Odensebogen?

Det vil fra mandag den 23. november være muligt at afhente Odensebogen i Historiens Hus, Klosterbakken 2. Der er sat telt op på parkeringspladsen, så det bliver corona-sikkert at hente bogen.

- Vi opfordrer til, at man også afhenter Odensebogen for venner og familie, så vi får begrænset antallet af besøgende. Der er desværre ikke sikkerhed for, at man kan parkere i gården!

- Når I afhenter bogen, skal I aflevere den grønne (eller gule) seddel med navn.
 
- Vi udvider åbningstiderne (mandag-onsdag kl. 9.00-15.30, torsdag kl. 9.00-18.00 og fredag kl. 9.00-12.00) og holder ekstraordinært åbent lørdag den 28. november og 5. december, begge dage kl. 11-13. Absolut sidste frist for at afhente bogen er fredag den 11. december. I dagene fra 9.-11.12, hvor Historiens Hus er lukket pga. corona-restriktioner, udleveres abonnenteksemplarer af Odensebogen i et telt på parkeringspladsen.

- Vi ser gerne, at I betaler med MobilePay - vort nummer er 571932. Ellers kan man selvfølgelig også betale kontant – helst aftalte penge. Prisen er 150 kr. 

Er dit abonnementseksemplar ikke afhentet senest den 11. december, vil det blive bragt ud hurtigt efter, sådan at det er fremme i god tid inden jul. Bemærk, at der så vil komme en ekstra forsendelsesudgift på 60 kr.

- Som et plaster på såret kan man se en lille præsentation af Odensebogen 2021 på Facebook, hvor vi den 22. november kl. 14 live-streamer og fortæller om bogen. Den kan ses på https://www.facebook.com/historienshus

Med venlig hilsen
På Byhistorisk Udvalgs vegne
Johnny Wøllekær
/
Jørgen Thomsen