Spring til indhold

Præsentation af Odensebogen 2019

Oplysninger om præsentationen af Odensebogen 2019 i Odeon den 18.11.2018.

Der er pr. brev udsendt invitationer til præsentationen af Odensebogen til alle bogens abonnenter. Da posten nu om dage ikke altid er rettidig, viser vi her brevets tekst:

Odensebogen udkommer søndag den 18. november 2018 kl. 14.00 og præsenteres i den store sal i Odeon. Som abonnent indbydes du/I til at deltage i arrangementet, og bagefter kan du få udleveret dit eksemplar af bogen. Prisen er stadig 120 kr.

Borgmester Peter Rahbæk Juel byder velkommen og fortæller om indholdet af Odensebogen. Derefter underholder skuespilleren og sangeren Kurt Ravn, akkompagneret af Carl Ulrik Munk-Andersen på klaver. Vi viser selv billeder og fortæller om et emne med tilknytning til årets udgave af Odensebogen, og derefter går de fynske folkemusikere Harald Haugaard og Helene Blum på scenen, akkompagneret af Christoffer Møller på klaver.

Det er som altid gratis at deltage, MEN der skal bestilles adgangskort. Hver abonnent kan max. få to adgangskort. Du kan bestille på to måder, pr. mail eller pr. telefon, og vi sikrer, at der er billetter til både mailkunder og telefonkunder.

Hvis du bestiller pr. mail, må du tidligst sende din mail onsdag den 7. november kl. 18.00. Mailen skal sendes til odensebogen@odense.dk - og det er vigtigt at opgive både navn og postadresse i mailen. Vi ser bort fra mails, der er sendt til os inden det angivne tidspunkt.

Hvis du bestiller pr. telefon, skal det ske på telefon 65 51 10 30, og det kan ske fra torsdag den 8. november kl. 9.00. Bestillinger pr. telefon før dette tidspunkt vil blive afvist - da vi forsøger at behandle alle ens! Telefonen er åben på hverdage 9.00-16.00 (torsdage dog til 18.00 og fredag kun til kl. 12.00).

Fra mandag den 19. november og frem til lørdag den 8. december kan bogen hentes i
 
Historiens Hus (Stadsarkivet)
Klosterbakken 2, 5000 Odense C
(indgang fra domkirkepladsen)

 
Vore åbningstider er mandag-onsdag kl. 9.00-16.00, torsdag 9.00-18.00 og fredag kl. 9.00-12.00. Der er i år også mulighed for at hente bogen lørdag den 8. december (kl. 11.00-13.00).

Er dit abonnementseksemplar ikke hentet senest lørdag den 8. december, vil bogen blive bragt ud, så den er fremme i god tid inden jul. Bemærk, at der så vil komme en forsendelsesudgift på 60 kr. på den medfølgende regning.

Praktiske oplysninger om Odeon
Vi har igen i år henlagt præsentationen af Odensebogen til Odeon, da det giver mulighed for, at 4-500 flere abonnenter end tidligere kan deltage. Vi ved godt, at der er nogle udfordringer - f.eks. er udsynet på 2. balkon ikke det bedste, og der savnes en elevator til 2.balkon, men vi håber på jeres forståelse for vort valg. Der vil være reserveret nogle pladser til gæster, der kommer i kørestol eller går med rollator. Vi gør endelig opmærksom på, at der erfaringsmæssigt ikke er parkeringspladser til alle i kælderen under Odeon, og at overtøj skal afleveres i Odeons garderobe i kælderen. Også derfor er det en god idé at komme i rigtig god tid. Dørene åbnes kl. 13.30.

Med venlig hilsen
På Byhistorisk Udvalgs vegne

Jørgen Thomsen/Johnny Wøllekær
Historiens Hus
  • Klosterbakken 2
  • 5000 Odense C
  • Telefon: 65511030
  • historienshus@odense.dk
Knud