Spring til indhold

Det nye Historiens Hus 2020

Der er ændringer i Historiens Hus.

2020

Fra og med 2020 fungerer tingene i Historiens Hus lidt anderledes end du har været vant til. Vi har arbejdet hårdt med de kommende ændringer, men vi håber også, at vi vil få god gavn af dem.

 

Receptionsområdet

Vores reception har hidtil været bemandet, og du har kunnet få hjælp til køb af bøger og billetter, samt til brug af garderoben. Receptionen vil fra nu af være ubemandet, og i garderoben, der fremover findes neden for vores hovedtrappe, vil du være henvist til selvbetjening. Reglerne er de samme: Da vi skal beskytte vores samlinger, tillader vi hverken overtøj, tasker eller mad/drikke på læsesalen.

Der vil stadig være hjælp at hente til både det ene og det andet, men hjælpen skal nu findes på læsesalen.

 

Billetter

Vores billetbestilling er trådt ind i det 21. århundrede, og den foregår nu over internettet. Du kan se programmet og købe billetter til vores arrangementer via siden Arrangementer. Du kan betale med Dankort eller andet betalingskort. Billetterne kan efter eget valg printes ud eller medbringes på mobilen. Til gengæld kan billetter ikke længere reserveres, og vi refunderer ikke billetter, hvis du bliver forhindret (hvis vi selv aflyser arrangementet, får du naturligvis pengene retur).

 

Billetsystemet er nemt at betjene, men hvis du foretrækker at købe billetter ved fremmøde i Historiens Hus, er det stadig muligt ved brug af kontanter eller MobilePay. Det skal så ske ved henvendelse på læsesalen.

 

Serviceydelser

Fra 2020 har vi faste priser på en række serviceydelser. Den almindelige læsesalsbetjening får du naturligvis fortsat gratis.